БСП са показали през последните 6 години, че могат да

...
БСП са показали през последните 6 години, че могат да
Коментари Харесай

Свиленски: Най-безотговорно е да пратиш хората 3-4 пъти на избори

БСП са посочили през последните 6 години, че могат да водят разговор и имат какво да предложат. Това разяснява в предаването „ Здравей, България ” Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи. Най-безотговорното за една страна и то през зимата, е за трети или четвърти път да пратиш гласоподавателите на избори ”, счита Свиленски.

Той добави, че сега диалози за бъдещи обединения не се водят. Дебати трябвало да се водят по други важни за страната тематики.

„ Предстои 2022 година след 2 месеца. Кой ще направи бюджета? ”, попита Свиленски.

Той отхвърли да разяснява името на възможен предстоящ министър председател.

„ Това ще стане ясно след сформирането на болшинство ”, сподели Свиленски. И добави, че от Българска социалистическа партия не биха работили като Има Такъв Народ.

„ Казват - това ви е министър председателят, това са ви министрите, който желае да гласоподава, в случай че – не, отиваме на избори ”, разяснява Свиленски. „ Ако обединението е тройна или четворна, фигурата би трябвало да консенсусна, сподели още той.

Относно фигурата на Кирил Петков, Свиленски сподели, че „ Продължаваме промяната ” имат възторг, който намира поддръжка в огромна част от жителите ”.

„ Ще забележим какъв ще е резултатът. Пожелавам им триумф ”, сподели Свиленски. И разяснява информациите, че хора от Българска социалистическа партия са били пропагандирани да се отделят от левицата и да преминат към Политическа партия.

„ Това са обстоятелства. След нашите реакции те бяха понижени ”, сподели Свиленски.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР