БСП продължава да настоява за оставката на цялото правителство. Това

...
БСП продължава да настоява за оставката на цялото правителство. Това
Коментари Харесай

БСП продължава да иска оставките на правителството

Българска социалистическа партия продължава да упорства за оставката на цялото държавно управление.
Това се споделя в позиция на най-голямата опозиционна групировка във връзка решението на ръководещата коалиция да номинира нови министри на вътрешните работи, на районното развиване и на превоза.
Според социалистите тримата претенденти - надлежно Младен Маринов, Петя Аврамова и Александър Манолев, ще продължат " досегашната нездравословна политика на държавното управление ". Българска социалистическа партия настояват, че промяната на Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски след злополуката край Своге е обезверен ход, с който ръководещите се пробват да купят време.
Междувременно президентът Румен Радев съобщи в Шумен, че предварителни избори в този миг няма да доведат до лъчение на ново болшинство:
“Българското общество има пред себе си извънредно тежки проблеми за решение. Моят апел е към политическите партии - всички да се извърнат към проблемите на българите. Призовах държавното управление и към своите отговорности. Към момента то тиражира серийни кавги и интриги, с цел да очерни своите съперници и да прикрие най-важните проблеми на нашето общество - корупцията и беззаконието “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР