БСП предложи извънредното положение да бъде удължено до края на

...
БСП предложи извънредното положение да бъде удължено до края на
Коментари Харесай

БСП и Обединени патриоти настояват извънредното положение да е до 30 април

БСП предложи изключителното състояние да бъде удължено до края на месец април, а не до 13 май, както беше авансово поискано от държавното управление. Лидерът на левицата добави, че партията е била съгласна за тази мярка, само че желаят от премиера Бойко Борисов да създадат разбор пред депутатите с резултатите от изключителното състояние.

По думите ѝ е належащо да се обсъдят слабостите на настоящето състояние, какво би трябвало да се коригираи каква е нуждата от удължение на периода.
Депутатите одобриха нови разпоредбите за работа на Народното събрание Целта е да се съблюдават всички ограничения за сигурност и да се избегне скупчване на народни представители
Предложението на социалистите беше подкрепено и от Обединени патриоти. Мерките на държавното управление са навременни и ние ги поддържаме, съобщи Александър Сиди от Оперативна програма. Той подсети, че страната ни е давана за образец за взетите ограничения против COVID-19. „ Но няма явен разбор какво прави страната при стартирането на стопанската система, не даваме явен отговор на хората “, подлага на критика той.

Извънредното състояние да бъде безсрочно, настоя пък Веселин Марешки от „ Воля “. Той упрекна Българска социалистическа партия, че поради тях е срочно.
Обратно на работа: Депутатите се върнаха в пленарната зала Трима народни представители са с позитивни проби за ковид
Движение за права и свободи ще поддържа настояването на кабинета. Според тях карантината и ограниченията дават резултати. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ даде образец, че три пъти по-малко са умрелите у нас по отношение на осреднените резултати по света, а 2 пъти по-малко са инфектираните.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР