БСП предлага мораториум върху газа като спешна мярка. Така направихме

...
БСП предлага мораториум върху газа като спешна мярка. Така направихме
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Още през април призовахме към връщане на преговорите с Газпром

" Българска социалистическа партия предлага мораториум върху газа като незабавна мярка. Така направихме и за цените на тока и преведохме страната през рецесията ”, заява Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

Още през април призовахме към връщане на договарянията с " Газпром ". Както по доста други тематики, касаещи националния интерес, най-после Българска социалистическа партия излиза права. Трябваше да се прояви политическа проницателност доста по-рано, разяснява за " Твоят ден " на NOVA NEWS досегашният народен представител на Българска социалистическа партия Иван Ченчев, лидер на листата за 2 октомври в София област.

По думите му Българска социалистическа партия упорства за диверсификация и договаряния с " Газпром ", тъй като това е най-хубавото за хората. " Преговори би трябвало да има с всички за постигане на най-хубавите цени ", безапелационен е той.

Според него АБВ не е била част от обединението " Българска социалистическа партия за България ", а е имало съдружно съглашение.

Искаме още безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас, както и безвъзмездни медикаменти за деца до 14-годишна възраст, акцентира Ченчев акценти от програмата на Българска социалистическа партия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР