БСП прави добра предизборна кампания и има потенциал да достигне

...
БСП прави добра предизборна кампания и има потенциал да достигне
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП няма да откаже разговори с когото и да е, ще говорим с всички

Българска социалистическа партия прави добра предизборна акция и има капацитет да доближи предходните си равнища. Връщането на хартиената бюлетина е метод да се възвърне доверието на хората в изборите. Това сподели Александър Симов от Българска социалистическа партия в студиото на „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

„ Българска социалистическа партия няма да откаже диалози с който и да е, ще приказваме с всички. Готови сме да беседваме и с „ Продължаваме промяната " и с „ Демократична България ". Има неща, които ни разделят и ще бъдат обект на полемики. Смятам, че това са партии на войната ", сподели Симов.

По негови думи видеонаблюдението ще докара до по-високо доверие в изборния развой. Снимането не нарушава тайната на вота, сподели той.

Симов разяснява и политиката на служебното държавно управление за преодоляване на инфлацията и надценките на стоките. Той уточни, че е належащо да се вкара таван на цените и на надценката. Симов сподели, че Българска социалистическа партия още веднъж ще внесат Закон против спекулата.

Той разяснява и „ джендър идеологията ".

Доходите, мирът и бъдещето на децата - това са целите на Българска социалистическа партия, уточни Симов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР