БСП показа, че е отговорна и демократична партия. Листата, която

...
БСП показа, че е отговорна и демократична партия. Листата, която
Коментари Харесай

Весела Лечева: БСП за разлика от ГЕРБ е демократична партия

„ Българска социалистическа партия сподели, че е виновна и демократична партия. Листата, която избра Народно събрание на Българска социалистическа партия, е с ярки и потвърдени персони. Всеки откри своето посланичество в нея и партията ни ще излезе единна в акцията за евроизборите “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Весела Лечева пред БНР.

Според нея българската общност е видяла безсилието на ръководещите.

„ Тяхната листа беше спусната. Нямаха и съответна стратегия. Нашата листа е подготвена да пази дела и българските ползи “, безапелационна е тя.

Лечева посочи, че отвън листата, която е предложила Корнелия Нинова, има единствено две нови имена.

„ Никога за нас не е стоял въпросът за подредбата, тъй като от 1 до 17 място са потвърдени хора, с качества и подготвени да пазят дела. Ние не предлагаме подготвена листа. Всичко се случва след диспути. Ние сме доста разнообразни от ГЕРБ. На тях им споделят деня и часа, когато да си подадат оставки или да ги назначат “, разяснява националният представител.

По мотив включването на Сергей Станишев в листата, тя акцентира, че това е решение на Националния съвет на партията.

„ Мнозинството дефинира позициите, които би трябвало да следва партията. Но всеки има мнение, което е споделил на пленума “, сподели още Лечева.

„ Имаме една цел – да спечелим тези избори и да променим порочния модел, по който се ръководи страната. Всякакви спекулации, че Българска социалистическа партия е разграничена, са безспорни погрешни “, сподели още Весела Лечева.

Тя прикани съперниците на Българска социалистическа партия да гледат личните си проблеми, изключително след тежките кавги, които понесоха, тъй като вътрешното им напрежение може да им коства доста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР