БСП поиска оставката на заместник-министъра на труда и социалната политика

...
БСП поиска оставката на заместник-министъра на труда и социалната политика
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на Султанка Петрова

БСП изиска оставката на заместник-министъра на труда и обществената политика Султанка Петрова. Социалистите упорстват Петрова да напусне поста поради спор на ползи.

По-рано бе публикувана информацията, че заместник-министърът е била помощник на компания, която охранява ремонта на някогашния Партиен дом в София. Наред с това в шахта на строителната площадка на новата постройка на Народното събрание бе открит мъртъв един от охранителите.

Въпросната компания е "Дефанс консулт ". Преди години в нея съучастник е била Султанка Петрова, която е и някогашен народен представител от 43-ото Народно заседание. Самата тя призна, че сега в компанията работи брачният партньор й Петю Петров.

"Като почтени патриоти, дайте образец, че за Вас спорът на ползи в политиката е неприемлив ", споделят от Българска социалистическа партия в писмо до управлението на "Обединени патриоти ".

"Призоваваме ви да продължите със същото отношение към съвместяването в едно семейство на пост заместник- министър и ръководство на компания, която охранява Народното събрание. Когато властта и парите са по този начин крепко обвързани, за хората остава засилващото се възприятие за неправда ", пишат още социалистите, припомняйки, че вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов се е противопоставял на "партизанските назначения ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР