БСП поиска извинение от министрите Красен Кралев и Лиляна Павлова

...
БСП поиска извинение от министрите Красен Кралев и Лиляна Павлова
Коментари Харесай

БСП поиска извинение заради организацията на Европейска младежка конференция

БСП изиска опрощение от министрите Красен Кралев и Лиляна Павлова заради  организацията на Европейска младежка конференция в София. Кадри от нощни занимания бяха публикувани от участници във форума.
Днес от парламентарната естрада депутатът от левицата Весела Лечева съобщи " Тази конференция унищожи работата на генерации преди нас. Това са думи не на Българска социалистическа партия, а горчивата истина, изречена от Луис Алварадо - президент на Европейския юношески конгрес. На тази злощастна конференция министър-председателят посъветва младежите в Европа, забележете, да се развъждат. От какви позиции държавното управление дава сходни, отвън всевъзможен разсъдък, препоръки? "
Според  ГЕРБ, родственици с депутати от опозицията са измежду уредниците на офанзивата против конференцията -  Коментар направи зам.-министърът на външните работи и ръководител на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев:  " Няма по какъв начин да прави младежите на България, младежите на Европа, заложници в една сляпа ревнивост и в това, че опозицията просто не може да елементарни следващия триумф на държавното управление във връзка с провежданото председателство на Съвета на Европейския съюз и не си ли дават сметка, че по този начин единствено подронват престижа и на институциите, и на страната, търсейки най-после да кажат: " Ами ето. Провалихме се " ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР