БСП отново поиска оставката на Тагарев БСП поискаха до довечера

...
БСП отново поиска оставката на Тагарев БСП поискаха до довечера
Коментари Харесай

Нинова се възмути: Обезвреждат боеприс пушещ полицай и човек по потник, който пада от камъните

Българска социалистическа партия още веднъж изиска оставката на Тагарев

Българска социалистическа партия желаеха до тази вечер военният министър Тодор Тагарев да си подаде оставката. По думите ѝ рухването на дрона край Тюленово е опасност за националната сигурност. Абсурдно, цялостна безнаказаност и липса на страна в този случай е това, че военните не са реагирали от вечерта на дрона с мина в Тюленово. 

„ Цяла нощ нито една институция не реагира. Тагарев споделил, че такива феномени били ежеседмични. Защо ние не знаем? Този човек е нездравословен – споделила съм го на Кирил Петков “, разгласи Нинова от парламентарната естрада. 

Тя беше възмутена от дейностите на военните, обезвредили дрона. 

„ Всички видяхте по какъв начин се обезврежда това оборудване. С димящ служител на реда и различен, който по потник пада от камъните и го пипа три пъти с пръст. Това е еманация на хаоса, на неналичието на страна, на неналичието на отговорност “, изясни Нинова.

По думите ѝ има капацитет протестиращите зърнопроизводители да разклатят ръководството.

„ Все повече гилдии се включват – пчелари, житновъди. В основата на тези претенции стои едно значимо нещо – имаме безусловно сгрешен модел на земеделие, имаме дисбаланс в системата. Протестите са основателни, тъй като българското държавно управление продаде българския народен интерес. Виждате каква твърда позиция съобщи Полша. Те знаят по какъв начин се пази народен интерес “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя още веднъж повтори тезата си, че Борйко Борисов бил отговорен, тъй като когато е бил министър председател е платил 30 милиарда лева на огромните зърнорпоизводители, добави Нинова.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР