БСП откри кампанията си за местния вот с амбиция за

...
БСП откри кампанията си за местния вот с амбиция за
Коментари Харесай

БСП тръгна към местния вот с амбиция за победа

БСП откри акцията си за локалния избор с упоритост за победа. В София социалистите се събраха в градинката пред Народния спектакъл " Иван Вазов ", с цел да си пожелаят триумф в кметската конкуренция. " Нека дружно създадем общината асистент, а не спирачка на дребния фамилен бизнес. Заедно да подсигуряваме, че ще спасим и развиваме общинските лечебни заведения и учебни заведения. Заедно ще осигурим на нашите деца места в безвъзмездни детски градини, общински жилища на младите фамилии, почитание и обществени услуги на възрастните ни родители ", обърна се към столичани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Мая Манолова има воля, има темперамент да промени ръководството на София, а нашите претенденти за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства ще й дадат още сили, безапелационна бе тя. " Подкрепата и включването на проф. Стефан Данаилов в Инициативния комитет на Мая Манолова дава спомагателна сила и зарядна акцията. Не единствено тъй като Мастера е в сърцата на милиони българи, а и тъй като той е зам.-председател на Българска социалистическа партия. Това е доста значим знак към членовете и симпатизантите ни ", разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия в София и лидер на листата за общински съветници Калоян Паргов.

Левицата влиза в конкуренцията с концепцията " За по-добър живот в Габрово ". Коалицията " Българска социалистическа партия за България-АБВ " откри предизборната си акция на централната пешеходна улица " Радецка ". Официално бяха показани кандидат-кметът Ивелин Николов, номинираните за общински съветници и за кметове на обитаеми места. " Ще продължа започнатото в Габрово с мисъл за бъдещето, борейки се за по-добри приходи на жителите и връщане на достолепието им. Да си габровец не е елементарно. В нашия прекрасен град, с неговата красива природа и исторически забележителности се живее мъчно ", съобщи Николов.

Кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков откри предизборната си акция с концерт на Б.Т.Р. " Русе има капацитет до няколко години да се трансформира в северната столица на България и това може да стане с честно ръководство, ясни правила и ясна идея. Вярвам, че общината може да бъде ръководена с честност, бистрота и на основата на закона по пример на огромните европейски градове, с които ни свързва Дунав ", съобщи Милков пред препълнения площад в Русе.

Проф. Анелия Клисарова показа своята " Визия за Варна " на среща с варненци на чаша вино под намерено небе. " Нека дружно да успеем да победим и да създадем Варна по-добра, по-красива и по-чиста ", прикани тя и даде обещание общината да се погрижи всеки варненец да има достъп до качествена здравна грижа и през почивните дни. " Ние сме единствените, които през миналите 4 години поредно критикувахме ръководството на Бургас, гласувахме постоянно срещу общинския бюджет и предлагахме други възможности. Надявам се на 27 октомври да се поздравим с победа ", съобщи претендентът за кмет Николай Тишев.

Искаме да мотивираме младежите да останат тук, да се завърнат и да отглеждат децата си в нашата област, безапелационен бе Милко Багдасаров, който публично влезе в конкуренцията за Кърджали. Коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Хасково потегли към победа с празненство пред художествена изложба " Форум ". " Хасково, обичам те " е моят лозунг и това не е прочувствен израз, а клетва пред моите съграждани, акцентира претендентът за кмет Коста Стоев. Предлагаме нов модел, нов прочит по какъв начин да се развива нашият град и в каква посока да върви, акцентира в Шумен претендентът за кмет Венцислав Венков. Слоганът на неговата акция е " Оттука стартира смяната ".

В залата на първото българско заседание претендентът за кмет на Пловдив Николай Радев разгласи, че градът търси своя обществен водач. Градоначалникът на Асеновград, номиниран за нов мандат, Емил Караиванов показа, че борбата е предизвикателство и отговорност, само че и залог за бъдещето на общината. Не сме спирали да се грижим за хората и това ни отличава от всички останали, посочи претендентът за трети мандат в Садово Димитър Здравков. Залагам на директен разговор и градивни политики, уточни в обръщението си Виолета Христодулова, кандидат-кмет на община Марица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР