БСП няма да приеме никакъв диктат - нито на предварително

...
БСП няма да приеме никакъв диктат - нито на предварително
Коментари Харесай

Румен Гечев: Ще гласуваме против правителството, ако няма консултации с БСП

" Българска социалистическа партия няма да одобри никакъв диктат - нито на авансово държавно управление, нито на предварителна стратегия на държавно управление, в случай че не уважат нас и гласоподавателите ни - като се изслуша сътрудникът, като се видят неговите позиции. Няма по какъв начин при подобен накълцан парламент която и да е партия да осъществя цялата си стратегия... Не става дума за министерски кресла, а за политики, които могат да изведат България от последното място в Европейския съюз ".

Това сподели пред БНР проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

" Не сме удовлетворени от резултатите на изборите. Анализираме аргументите. Важното е, че запазихме бронзовите медали и че оставаме на политическия терен. Вероятно ще се опре до Българска социалистическа партия при разиграването на политическата рулетка в опит за образуване на държавно управление ".

Пред БНР Гечев уточни, че левицата няма да поддържа подхвърлени сформира на какъвто и да е план на Министерски съвет, в случай че не са спазени политическите правил.

" Който и да предложат, в случай че стане без съвещания с Българска социалистическа партия, ще гласуваме срещу. Нямаме проблем да отидем на нови избори. Водещият въпрос са политиките... Или ще вършим нещо съществено за България, или отиваме на нови избори ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР