БСП излезе с декларация срещу сглобката малко след като в

...
БСП излезе с декларация срещу сглобката малко след като в
Коментари Харесай

След неуспешния втори вот, Нинова в кулоарите на НС: ПП-ДБ надминаха и Борисов

БСП излезе с декларация против сглобката малко откакто в пленарна зала бе отритнат вторият избор на съмнение. Според социалистите пет месеца държавното управление и болшинството разигравате цялата страна.

Рекет и извиване на ръце - това се виждало в бюджета. Министерство на финансите изпратило писмо до всички кметове, с което се желае лист на обектите за финансови разноски. Час по-късно е изпратено второ, че не било ясно дали първото ще бъде изведено от министъра с автограф, разяснява Корнелия Нинова.

Кириле Петков, Христо Иванов, какво вършиме в този момент - продавате кметовете си, недоумява партийният водач.

Нинова заподозря, че са подготвени кметовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и те единствено чакали инструкцията на МФ да си подадат плановете и единствено те ще бъдат планувани в бюджета.

Докога ще ви използват като салфетки, обърна се Никова към ПП-ДБ. Приеме ли се бюджетът и вратата хлопва, предизвести Нинова.

Социалистите желаят незабавно чуване на Асен Василев.

Корнелия Нинова изрази и в коридорите на Народното събрание недоволството си за двойния критерий във връзка с общините според от това от коя партия се ръководят.

" Превръщаме се в страна на " оня лист ", по този начин беше и с ПВУ, и с бюджета. (...) Според мен да, има (партийна окраска), тъй като това беше предложение, до момента в който се караха и отлагаха вота и бюджета, предложение на ГЕРБ. Надминаха и Бойко Борисов. Борисов раздаваше пари през постановления на Министерски съвет, през прозореца на джипката, а те желаят да създадат тази кражба законна ", отговори на въпрос на News.bg ръководителят на партията столетница.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР