БСП и президентът Румен Радев може много да искат предсрочни

...
БСП и президентът Румен Радев може много да искат предсрочни
Коментари Харесай

Цветанов: Няма предпоставки за предсрочни избори


Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев може доста да желаят предварителни избори, само че към този миг няма предпоставки за такива. Всеки един жител има право на митинг, само че когато се блокират основни пътни артерии се основават усложнения за още доста хора. Това разяснява пред публицисти във Варна ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационен, че управническата стратегия се извършва прецизно и във връзка с нея ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ нямат никакви разлики. „ Минималната работна заплата ще стане 560 лева през 2019 година, а в края на управническия ни мандат ще доближи 650 лева Осигуряването на почтени европейски приходи на жителите е една от нашите съществени цели “, сподели Цветанов и добави, че силата на Политическа партия ГЕРБ е че може да носи отговорност и поема действителни задължения към хората.

Цветан Цветанов бе безапелационен, че сегашните ръководещи са потвърдили, че имат воля за битка с корупцията. „ Всяко лице, заемащо обществена служба, е длъжно да заявява приходите и имуществото си и където зародят подозрения е обикновено да има и инспекции “, означи той, цитираха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Случващото се във Варна в последните години е доказателство, че кметът Иван Портних прави чудесно работата си. Градът се развива и съм убеден, че до 1-2 години ще бъде даже още по-привлекателна дестинация “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР