БСП гласуваха против вдигането на забраната за внос на украинско

...
БСП гласуваха против вдигането на забраната за внос на украинско
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Зърното е само на повърхността, редица други стоки ще влизат у нас

БСП гласоподаваха срещу повдигането на възбраната за импорт на украинско зърно на съвещанието през днешния ден в Народното събрание. „ Темата има няколко аспекта. Първият е политически, касаещ това държавно управление и формата, който го поддържа. Това е едно от следващите решения, с които ГЕРБ и Движение за права и свободи подхлъзнаха Политическа партия и Демократична България. От другата страна да погледнем и земеделските производители, които желаеха служебното държавно управление да ги удостои с внимание. Зърното е единствено на повърхността, тук приказваме и за редица други артикули, които ще влизат в България. И тук към този момент е здравният аспект – чистотата на храна и здравето на потребителите. ” Това съобщи общинският консултант в СОС от Българска социалистическа партия Калоян Паргов в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS, във връзка гласуването на партията в пленарна зала срещу повдигането на възбраната за импорт на украинско зърно.

За качеството на зърното, което идва у нас, Паргов уточни, че би трябвало да има организация и следене. „ Тази стока минава ли пренос като страна член на Европейски Съюз, и примерно отива за Австрия, Германия, Италия или Гърция? Или остава в България? Какво количество? Къде и при кого? И това се следи до крайният консуматор ”, добави той.

Днес бюджетът на София беше признат, обстановката по приемането Паргов разяснява: „ Г-жа Фандъкова, която завършва с общината, може би би трябвало да я удостоим с войник за изцяло творчество с драматизмът, който заявява това. Беше ясно, че ще има поддръжка. Грозно е да спекулираш с упованията на хората, приказвам за делегираните държавни действия, тъй като този бюджет е рекорден с помощта на страната и това, че дава повече пари. "

„ Това, което предложи Българска социалистическа партия на Комисия е да има един обособен отчет, касаещ заплатите, а не да се спекулира предизборно, както го вършат ГЕРБ нормално. Защото доста обичат да вършат предизборни спекулации и не изневериха на своя жанр, с който шантажират софиянци над 15 години ”, добави той.

Относно за какво Българска социалистическа партия се записва с имената на изключени членове, общинският консултант съобщи: „ Това е настоящото положение на Българска социалистическа партия, което е годно. И това настоящо положение записва партията. Това дали вътре има изключени хора и какви ли не други случаи това никой не го интересува. Това интересува единствено Българска социалистическа партия. ” И добави, че всяка партия се ражда с решение на съда и завършва своя витален път, като партия, с решение на съда. И самото решение на съда открива дело на партията, което стои в Софийски градски съд и всяка смяна на партията отваря делото и стартира делото по неговото пререгистриране. Делото потегля и завършва с решение на съда, в случай че в хода на това дело тази смяна някой я оспорва нормално се води по-продължително дело и се вижда кой е крив и кой прав.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР