БСП формирахме листите по възможно най-демократичния начин. Съгласно устава водачите

...
БСП формирахме листите по възможно най-демократичния начин. Съгласно устава водачите
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП не сяда в скута на никого и не се прегръща с ГЕРБ

„ Българска социалистическа партия формирахме листите по допустимо най-демократичния метод. Съгласно устава водачите се дефинират от Изпълнителното бюро и се гласоподават от Националния съвет. Напрежението в Пловдив е резултат от опитите на вътрешната съпротива да основава проблеми както постоянно преди изборите. Листите бяха признати доста бързо в Националния съвет. “ Това съобщи членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в ефира на БНР.
Той даде за образец листите в Разград и Монтана, където Българска социалистическа партия е поставила за водачи представители на своите съдружни сътрудници, а точно господин Славчев от МИР и Велизар Енчев.
„ Лявото пространство наподобява като една устойчиво стояща от 135 години Българска социалистическа партия, която потвърди, че не сяда в скута на никого, не се прегръща с ГЕРБ и пази почтено и поредно задачите и гласоподавателите. Аз се удивлявам каква е тази нова звезда, тъй като госпожа Григорова последните седмици има много необичайно държание. Преди да бъда звезда тя стана някаква с помощта на Българска социалистическа партия, в която тя е работила и е била член преди. Сега се върна и с поддръжката на Българска социалистическа партия стигна до балотаж за София. Сега с Манолова напуснаха Левицата и се насочиха в някаква нова партия “, безапелационен бе социалистът.
По думите му главен приоритет е Българска социалистическа партия да се показа добре на идните избори. „ Беше изработен един опит с познати на партията лица недоволни от това, че не са на водещи места в листите – напуснаха Българска социалистическа партия и сътвориха Левицата. На предните избори получиха 37 гласа и си ближат раните. След което видяха, че нищо не става от тях и се разпаднаха на 3-4 елементи. Но една огромна нула, като я разделите отново нищо не се получава. Те само ни нанасят провали, само че това се цели от тези, които ги финансират “, заключи той за офанзивите против Българска социалистическа партия.
„ Предложили сме към 20 проектозакона на Българска социалистическа партия и сме задали в Народното събрание близо 400 въпроса към министри и министър председател. Напълно основателно 3 пъти желаеме оставката на държавното управление. По 2 трибунки на седмица давахме, с цел да са наясно хората кой какъв е в Народното събрание. Абсолютно почтено излизаме на изборите пред нашите симпатизанти и членове “, сподели в умозаключение проф. Румен Гечев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР