БСП е пред голяма дилема. Това смята Кирил Добрев, според

...
БСП е пред голяма дилема. Това смята Кирил Добрев, според
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП е пред голяма дилема. Има нужда от нов лидер, но след изборите

БСП е пред огромна алтернатива. Това счита Кирил Добрев, съгласно който партията би трябвало да отговори дали е основана, с цел да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически планове.

„ В момента ние сме партията, която ни избира някой, с цел да може да сформира държавно управление. Обикновено тези диалози ги е водила Българска социалистическа партия. Тя по тази причина е създадена”, разяснява още той.

На Бузлуджа Добрев разясни, че чака отговори на доста въпроси, измежду тях - за какво левицата е взела участие в дясно ръководство. „ На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в държавно управление, което приключи контракти с „ Газпром”, разясни той.

Добрев акцентира, че преди шест месеца е бил подложен на критика за това, че не е бил склонен Българска социалистическа партия да взе участие с министри в кабинета „ Петков”. Днес уточни, че на такова мнение са повече от ¾ от българските социалисти. „ Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си”, е неговото мнение.

По думите му всякога, когато Българска социалистическа партия е посягала на президентската институция, е губела от своята поддръжка. „ Всичко е обвързвано с дясното минало на водача на тази партия. Българска социалистическа партия има потребност от нов водач, само че след изборите. Новият интервал за Българска социалистическа партия ще настъпи след това”, сподели още Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР