БСП е пред голяма дилема, каза на Бузлуджа Кирил Добрев,

...
БСП е пред голяма дилема, каза на Бузлуджа Кирил Добрев,
Коментари Харесай

Нинова плаче безутешно, Кирил Добрев я съсипа: БСП има нужда от нов лидер, посяга на президента

БСП е пред огромна алтернатива, сподели на Бузлуджа Кирил Добрев, съгласно който партията би трябвало да отговори дали е основана, с цел да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически планове, предава breaking.bg.

„ В момента ние сме партията, която ни избира някой, с цел да може да сформира държавно управление. Обикновено тези диалози ги е водила Българска социалистическа партия. Тя по тази причина е основана ”, разяснява още той.

На Бузлуджа Добрев разясни, че чака отговори на доста въпроси, измежду тях – за какво левицата е взела участие в дясно ръководство. „ На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в държавно управление, което приключи контракти с „ Газпром ”, разясни той.

Добрев акцентира, че преди шест месеца е бил подложен на критика за това, че не е бил склонен Българска социалистическа партия да взе участие с министри в кабинета „ Петков ”. Днес уточни, че на такова мнение са повече от ¾ от българските социалисти. „ Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си ”, е неговото мнение.

По думите му всякога, когато Българска социалистическа партия е посягала на президентската институция, е губела от своята поддръжка. „ Всичко е обвързвано с дясното минало на водача на тази партия. Българска социалистическа партия има потребност от нов водач, само че след изборите. Новият интервал за Българска социалистическа партия ще настъпи по-късно ”, сподели още Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР