БСП е патерица на . С всеки един ход в

...
БСП е патерица на . С всеки един ход в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: След изборите предстои пречистване на българския политически елит


Българска социалистическа партия е патерица на " ". С всеки един ход в ръководството, те разочароват извънредно доста своите гласоподаватели, които намират точно във " " опция.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 655
Така Костадин Костадинов коментира въпроса дали политическата му групировка се е трансформирала в " патерица на ГЕРБ ", откакто двете партии гласоподаваха срещу в дневния ред на Парламента да влезе точка за гласоподаване на  управленската 6-месечна стратегия на Българска социалистическа партия, която съгласно Корнелия Нинова трябваше да послужи за основа на договарянията за нов кабинет.

Всички, които в този момент настояват, че изборите нищо няма да трансформират, ще се сблъскат с една доста сурова действителност на 2 октовмри. България няма да е същата след 2 октомври. Предстои филтриране на българския политически хайлайф, добави още той. 

Гласувахме срещу заради две аргументи. Първо – тъй като не е законно. Народно събрание няма процедура, с която да гласоподава законодателна стратегия за месеци напред. То гласоподава законодателна стратегия за седмица напред. Второ – тази законодателна стратегия   беше писана явно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, само че нещата, които се оферират в нея – можеха до момента да бъдат осъществени, нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че приказваме за един обикновен и агитационен ход, уточни Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР