БСП е категорично против предоставяне на военна помощ на Украйна.

...
БСП е категорично против предоставяне на военна помощ на Украйна.
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Позицията на левицата против военна помощ за Украйна няма да разруши коалицията

" Българска социалистическа партия е изрично срещу даване на военна помощ на Украйна. Имаме решение на нашите управителни органи и твърдо стоим зад тази позиция. Не имам вяра, че това ще унищожи ръководещата обединението ", съобщи секретарят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Вяра Емилова на конференция в Ловеч. Заедно с нея бе регионалният и общински ръководител на партията Минчо Казанджиев. По думите на Емилова обединението минава през доста въпроси, които стоят на дневен ред и основават земетресения. Тя се надява на положителната и висока съдружна просвета на сътрудниците. Ние сме декларирали ясно нашата позиция и тя е подкрепена от 80% от българското общество, акцентира Емилова. Тя разяснява, че по въпроса за заплащанията към пътностроителните компании още тази седмица Народното събрание ще вземе решение и ще ги утвърди.
Емилова показа предложенията, които Българска социалистическа партия ще направи при актуализацията на републиканския бюджет. Сред тях са таван на цените на избрани артикули, диференциран Данък добавена стойност, необлагаем най-малко от 760 лв. и други. " Ние ще продължим да отстояваме обществената политика, която сме извоювали досега, и ще се борим за още обществени права, тъй като инфлацията и високите цени се отразяват извънредно неприятно на хората ", разясни Емилова.
Емилова и Казанджиев осведомиха, че по отношение на идния Великден ще раздадат над 300 козунака на хора в потребност и на консуматори на обществени услуги в Ловешка област като част от самодейността " Солидарен Великден " на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР