“БСП е единствената партия, която застана зад националната кауза българските

...
“БСП е единствената партия, която застана зад националната кауза българските
Коментари Харесай

Иван Ченчев от Искрец: За БСП опазването на децата и българското семейство е национална кауза

“БСП е единствената партия, която застана зад националната идея българските деца и обичайното българско семейство да бъдат съхранени. Защото това е бъдещето ни като нация ”. Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” за София-област Иван Ченчев на среща с хората в село Искрец край Своге. Заедно с него бяха Павел Йорданов - четвърти в листата и ръководителят на Българска социалистическа партия в Своге Цветомир Борисов. 
Социалистът сподели това откакто стотици поданици от района обявиха подготвеност да се подпишат под самодейността на Българска социалистическа партия да се организира референдум за недопускане на джендър идеологията в българските учебни заведения. След Искрец Иван Ченчев беседва с хората в Лъкатник, Оплетня, Еленов дол, Свидня и Габровница.
Иван Ченчев сподели учебник за 6 клас “Човекът и природата ”, в който 12-годишни деца се образоват на това, че могат да бъдат нещо друго от момче и момиче и си избират полова принадлежност. В последвалите диалози родители го поддържаха и прибавиха още шокиращи образци.
“Бием паника за тази заплаха, само че работим и ще продължим да работим за това българските фамилии да бъдат подпомагани със обществени ограничения във времената на рецесия ”, сподели Ченчев и добави: “Обещахме и изпълнихме учебниците от 1 до 12 клас да са безвъзмездни. Сега настояваме за безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, тъй като в тези сложни времена на рецесии е нужна мощна държавна поддръжка за хората ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР