БСП доказа със своите решения, особено в последното редовно управление

...
БСП доказа със своите решения, особено в последното редовно управление
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Помогнахме на хората да живеят малко по-добре

" Българска социалистическа партия потвърди със своите решения, изключително в последното постоянно ръководство на България, че може да се грижи  българите да живеят малко по-добре ". Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Монтана Стоян Мирчев в ефира на БНР. " Благодарение на левицата още предходната година успяхме да вдигнем пенсиите и да преизчислим част от тях. Обвиниха ни, че банкрутираме страната, само че това не се случи ", акцентира той.
" Ние в никакъв случай не сме казвали, че Българската войска не би трябвало да се модернизира, само че това не би трябвало да е за сметка на обществените благоприятни условия на хората ", уточни Мирчев. По думите му с 8 изтребители не могат да се решат проблемите на нашата защита, само че с парите, които ще се дадат за тях могат да се решат доста обществени въпроси. Проблемът е, че се купуват едни чертежи и че тези самолети евентуално ще дойдат след края на спора в Украйна.
Той обърна внимание, че Българска социалистическа партия ще реши с кого да подписва съюзи за ръководство с вътрешнопартиен референдум, който ще се организира допустимо най-скоро след вота на 2 април. 
" Важно е политическите сили да върнем нормалността, макар разликите сред нас. Има съществени проблеми и би трябвало да се откри политическа вола те да се позволяват ", безапелационен е Мирчев.
" Новите сякаш леви планове, които се появяват, не са опасност за Българска социалистическа партия, тъй като там няма нищо ново от идеологическа позиция. Нямат нито едно ново лице, а половината от хора там са управлявали в някакъв интервал дружно с ГЕРБ. Ако забележим и резултатите им, когато се явяваха насипно на избори -  не мисля, че ще докара до плюс това, че се събират. Да не приказваме, че една част от хората в тази коалиция са били изгонени от Българска социалистическа партия в предишното от друга част от хората в същата тази коалиция ", разяснява Мирчев.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР