Брюнетката е родом от град Ловеч, но никога не е

...
Брюнетката е родом от град Ловеч, но никога не е
Коментари Харесай

Биляна Иванова: Семейството и приятелите ми ме подкрепят и мотивират

Брюнетката е родом от град Ловеч, само че в никакъв случай не е живяла там. С съвършените си ограничения и прелестната си усмивка Биляна към този момент покори огромна част от феновете и продължава напред към успеха. Многото ѝ позитивни качества, позитивната ѝ настройка към живота и големият хъс за победа я отличават от останалите участнички и я вършат единствена и неповторима. Тя е единствено на 25 години и не се стопира пред нищо!



– Здравей, Биляна. Как си? В кое кътче на България те заварвам?
– Здравейте. Добре съм, благодаря. В момента се намирам в София.

– Успя ли да си починеш това лято и в случай че да, къде?
– Да, имах задоволително време да си умря. Не се усещам изтощена, а по-скоро заредена с сила за нови провокации. Голяма част от лятото го прекарах със фамилията си, а преди няколко дни се върнах от морето, където си изкарах прелестно с другари.



– Позната си на аудиторията като една от претендентките в състезанието “Мис Плеймейт”. Сама ли се записа за състезанието?
– Сама се записах за състезанието, несъмнено. Смятам, че такива решения би трябвало да се взимат независимо и отговорно. Радвам се, че фамилията и приятелите ми ме поддържат и стимулират. Според мен записването за този конкурс е съществено предизвикателство за всяка участничка поради комплексните качества, които би трябвало да има.

– Какво имаш ти, което другите нямат? И за какво ТИ, а не друга?

– Едно от най-ценните качества, които владея, е самоиронията. Смятам, че същинските дами обичат хумора. В днешния свят на проблеми, забързаност и стрес шегите са нужни, с цел да избягаш от злободневните проблеми. Аз считам, че всяка дама има мощни качества и имам вяра в силата на другите характери. Това основава причина точно конкурс като „ Мис Плеймейт “ да е толкоз забавен за публиката.



– Напоследък се спекулираше с изтекло скандално клипче, разпространяващо се във Facebook групи … Как ще коментираш?
– За клип не знам. Това, което сигурно знам, е, че обичам да се развличам, да се майтапя и да пътувам. Мога да ви покажа доста клипове с места, на които съм била и всяко носи страстта си!

– Обвързана ли си, или сърцето ти е свободно?
– Наясно сте, че всяка красива жена има обожатели. Една хубава жена в никакъв случай не е сама. Аз се усещам доста обичана и това е прелестно. Щастлива съм, а това е най-хубавото, което може да ми се случи.

– Едно твое изявление във визитката ти за “Плейбой” провокира скандал … Става въпрос за фонтаните на НДК и това, че си правила секс там … Коментирай това, апелирам те.
– Това на НДК в никакъв случай не ми е било култ. Изпълнила съм фантазиите, които съм имала, с обичания си човек … Няма какво друго да допълня.



– Какво би трябвало да има един мъж, с цел да може да те завоюва?
– Искам мъж, който да ме схваща. Толкова доста ли желая? За себе си бих споделила следното: колкото и тривиално да звучи, с времето разбираш, че най-важното е отношението. Е, да, признавам, че няма да върна от вратата Дуейн Джонсън … Но в действителност мъжът би трябвало да ме разсмива, да ми демонстрира, че съм специфична, да бъде мощен, само че и слаб на моменти, да почита околните ми, да цени мен самата. Не на последно място, той би трябвало да ме обича, несъмнено, само че не по оня настойчив метод.

– Колко коства това да бъдеш Биляна? Колко харчиш за поддръжка и шопинг?
– Поддръжката и шопингът, които са нужни на една жена, с цел да наподобява добре, костват скъпо!



– Притесняваш ли се от това, че COVID-19 може да провали състезанието “Мис Плеймейт”?
– Притеснявам се само за околните си хора. Вярвам, че най-важното е да не се опасяваме и да се предпазваме оптимално добре. Не мисля, че вирусът може да засегне състезанието.

Ако желаете да подкрепите Биляна Иванова в конкуренцията за състезанието,,Мис Плеймейт 2020”,може да гласувате
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР