Брутално неспазване на дистанция във влака от Своге за София

...
Брутално неспазване на дистанция във влака от Своге за София
Коментари Харесай

Пример за развъдник на COVID-19 - БДЖ. Оправдание - нямаме локомотиви

Брутално неспазване на отдалеченост във влака от Своге за София – фотография, доказваща това, циркулира във Фейсбук от няколко дни.
Заради това шефът на " Продажби и обслужване " на БДЖ Константин Азов разяснява, че съответно за този трен имало развалена техника и се наложило обединение. Притиснат от въпроси на Нова телевизия обаче, Азов призна, че има постоянно обединение на 2 влака в 1 – тъй като имало ремонт на доста локомотиви и пандемията COVID-19 забавила процеса т.е. доста мъчно било да се обезпечат задоволителни влакове за пътникопотока.
Азов оправда обстановката и с друго – градежът на Автомагистрала „ Хемус ”, който нараснал пасажерите. Той пое ангажимент нещата с влаковете да се оправят, обаче наподобява това ще стане декември-януари.
 Опасно: Отвити болтове на свръзки и в завой по релси (ВИДЕО) Опасно: Отвити болтове на свръзки и в завой по релси (ВИДЕО)
Видеоклип с отвити и корозирали огромни и дребни болтове по връзки на релсов път демонстрира клип, оповестен във Фейсбук групата " В отбрана...
Най-малкото като има такова обединение на влакове, да се предизвести кой е изнемощял – и да се продават билети по този начин, че да се съблюдават ограниченията за отдалеченост. Това е ужасно, това е като на футболен мач, дори повече, възмути се проф. Генчо Начев, началник на болница " Света Екатерина ".
На война като на война, предизвести Начев и добави, че в сегашната обстановка не може да има " чиста от Коронавирус болница ". Легла би трябвало да има за такива заболели по специалността даже на профилираните лечебни заведения, сподели още Начев.
Според него, най-страшното е в случай че стигнем развиването на заболяването в Чехия - по 600 болни на 100 000. " Трябваше да има по-рано рестрикции, мисля, че закъсняха ", съобщи Начев.
!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР