Бруталният и жесток таен експеримент на ЦРУ – Подпроект 94

...
Бруталният и жесток таен експеримент на ЦРУ – Подпроект 94
Коментари Харесай

Бруталният таен експеримент на ЦРУ – Подпроект 94

Бруталният и нечовечен скришен опит на Централно разузнавателно управление на САЩ – Подпроект 94 …През 1953 година, по разпореждане на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Алън Дълес е основана Програма с кодово име МК-Ултра, която организира опити за надзор на мозъка, водени от доктор Сидни Готлиб.

 Сидни Готлиб
Сидни ГотлибКогато опитите с ЛСД върху доброволци стартират да наподобяват продуктивни за Готлиб, той стартира да опитва с медикаменти върху нищо неподозиращи хора. За някои от опитите, към него се причислява и доктор Доналд Ивен Камерън. Камерън е помагал на Управлението на стратегическите служби при разпитите на нацистки военнопленници по време на Втората международна война.

 Доналд Ивен Камерън
Доналд Ивен КамерънПо време на тези разпити, той се интересува интензивно от опитите на нацистите, които организират върху пандизчии от концентрационните лагери. Когато през 1947 година Управлението на стратегическите служби става Централно разузнавателно управление на САЩ, Камерън към този момент е считан за експерт в региона на манипулирането на човешкото държание.Той продължава да прави дейностите си в тайните Проекти на Централно разузнавателно управление на САЩ – Блубърд и Артишок, които през 1953 година се сплотяват в Проект МК-Ултра.Около 1960 година, доктор Готлиб уголемява програмата си за изпробване, с цел да стартира това, което по-късно е наречено с кодово име Подпроект 94. Първоначално, той включва единствено опити с животни.
В Операция Възкресение, на лабораторни маймуни е осъществявана лоботомия и са поставяни в цялостна изолираност. След известно време експериментаторите стартират да изпращат радиочестоти към мозъците на маймуните. В резултат, на което животните полудяват и умрат, тъй като мозъците им били безусловно изпържени.Проведени са спомагателни опити с кучета, котки и маймуни, при които дребни импланти с електрод са вкарани в характерни области на мозъка. Някои проби са предопределени единствено с цел да видят по какъв начин и с какъв резултат могат да бъдат подтиквани или следени физически дейности в мозъка.В някои случаи животните приличали повече на киборги, с мозъци, цялостни с жици и датчици, чиито придвижвания били съвсем изцяло следени от хората.Четете още: Големи международни компании желаят да демонстрират реклами в нашите сънищаПрез април 1961 година, Готлиб прави оценка тези опити с животни като сполучливи и взема решение, че е време да опитва с електродни импланти в мозъка на човек.

 d1 600x411 - Бруталният скришен опит на Централно разузнавателно управление на САЩ - Подпроект 94
Няма доказани записи, които да разкриват какъв брой такива брутални опити са били осъществени върху хора, защото през 1972 година Ричард Хелмс, тогавашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ, е разпоредил унищожаването на записи на всичките 150 обособени Проекта на МК-Ултра. Но през юли 1968 година „ изтича “ информация за опити с трима виетнамски пленници.Екип от Подпроект 94 отлита за Виетнам и отива в болница в град Биен Хоа, където са арестувани пандизчиите. Агентите слагат оборудването си в особено определена стая, по-късно неврохирургът и неврологът правят три поредни интервенции, по време на които вкарват дребни електроди в мозъка на тримата виетнамски пленници.След като им дават малко време да се възстановят от интервенциите, след което са затворени в една килия и са въоръжени с ножове. Тогава стартират да употребяват директна електрическа стимулация на мозъците им.

 d2 600x423 - Бруталният скришен опит на Централно разузнавателно управление на САЩ - Подпроект 94
Целта на опита е да се дефинира дали по този метод е допустимо да се подтикват хората да се атакуват и убиват между тях. Централно разузнавателно управление на САЩ от дълго време търси идеалния “неразсъждаващ ” наемен палач, същинския “манджурски претендент “, който може да бъде изпратен да убива други хора, като се манипулира мозъка му.Но, нещо се обърква. Независимо дали става въпрос за изключителна устойчивост и волева опозиция на тези съответни виетнамци, неточности при имплантирането на електродите или нещо друго, и тримата отхвърлят да се атакуван в продължение на цяла седмица „ пържене “.Осъзнавайки, че опитът се е провалил, сътрудниците от Подпроект 94 разпореждат изтезанието на пандизчиите. Телата им са изгорени, тъй че никой в никакъв случай да не откри останките им.Конспиративни теоретици декларират, че евентуално в Централно разузнавателно управление на САЩ продължат сходни опити, и че никой не знае какъв брой сполучливи са те …Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР