Бруталните сцени се разиграли в пловдивско село. Три деца обикаляли

...
Бруталните сцени се разиграли в пловдивско село. Три деца обикаляли
Коментари Харесай

Брутален екшън в Пловдивско! Деца хвърлиха пиратка до спящо бебе, бащата полудя, извади пистолет и...

Бруталните подиуми се разиграли в пловдивско село. Три деца обикаляли и хвърляли пиратки. Когато минали около една от къщите, пиратка попаднала на терасата й. Бомбичката гръмнала тъкмо до стаята на напълно малкодете, което спяло. Събудило се от гърмежа, а татко му се вбесил.
Взел револвера си и фенер, след което излязъл на улицата, с цел да търси малчуганите. Видял ги, извикал им да спрат и да не мърдат. Отишъл при тях и насочил револвера към главите им, крещял и ги обиждал. Заплашил ги с думите: „ Ще ви изпозастрелям всичките като кучета! “, написа " ".

Накарал ги да покажат наличието на джобовете си, с цел да види кой има пиратки, като от самото начало револверът бил ориентиран към главите им. Към тях се доближили още две момчета, като същите дейности разяреният родител подхванал и към тях.

Едно от потърпевшите момчета споделило, че минути преди тях пред къщата им минали други младежи. Родителят бегом се отправил към указаната посока. Тогава и петте деца си тръгнали, като някои тичали до жилищата си, други минали по заобиколен път, защото били доста уплашени и уплашени.

Случката датира от 12 януари 2020 година Утре обаче ще се организира първо съвещание по делото, две години след кошмара за децата. Бащата е с две обвинявания - за опасност за ликвидиране и за нелегално оръжие. Ако признае виновност, делото ще премине по съкратената процедура./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР