Брутални кадри от ромското гето в София, разпространи фейсбук страницата

...
Брутални кадри от ромското гето в София, разпространи фейсбук страницата
Коментари Харесай

Брутални кадри от гетото! Вижте как мургави индивиди издевателстват над кучетата си

Брутални фрагменти от ромското гето в София, популяризира фейсбук страницата Зоополиция България, откри Burgas24.bg. Записът демонстрира чудовищни издевателства над кучета, които са принудени да се бият и хапят до гибел. И защото извращението не е задоволително кърваво за уредниците на боевете, мургав субект рита животинките, с цел да ги настърви още повече.

" Тук виждам доста живи същества, които би трябвало да бъдат евтаназирани....и тези същества не вървят на 4 крайници и нямат опашки (поне не видими) “, пишат гневни консуматори в обществената мрежа.

" Нямам думи! Но почтено казано и за момент не съм се съмнявала на какво са способни тия гнусни мангали! Лошото е, че те ще си легнат умерено и ще си заспят и след няколко дни - отново същото. Между другото, помислете си какво се случва с благите кончета “...

" Как да излезе самичък индивида в тази махала, не стига че кучетата няма да избави, ами и крепко пердах ще отнесе. Все едно не знаете мангалите по какъв начин се събират, за 5 секунди цялата махала щеше да е от горната страна му, в случай че беше слезнал. Яд ме е че го няма Хитлер, поради ей такива олигофрени, единствено на сапун щяха да стана, най-малко нещо да става от тях... Краен е бил индивидът, само че в случай че беше в днешно време и беше надъхан против ромите вместо евреите, целия свят щеше да ликува “, разсъждават други.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР