Брус Уилис спира с актьорството, заради диагнозата, която му е

...
Брус Уилис спира с актьорството, заради диагнозата, която му е
Коментари Харесай

Семейството на Брус Уилис потвърди диагнозата му: Има проблеми и спира да се снима!

Брус Уилис стопира с актьорството, поради диагнозата, която му е сложена - заяви фамилията му с обява в Инстаграм.

В взаимно изказване дъщерите на Уилис споделиха, че той има здравословни проблеми, които въздействат на когнитивните му качества.

"На всички невероятни поддръжници на Брус желаеме като семейство да споделим, че нашият обичан Брус минава през здравословни усложнения, откакто беше диагностициран с афазия, която въздейства на когнитивните му качества ", се споделя в обявата.

"В резултат на положението си Брус ще се отдръпна от кариерата, която значеше толкоз доста за него. Това е провокационен интервал за фамилията ни и ще оценим вашата непрекъсната обич, съчувствие и поддръжка. Ще минем през това като мощно и обединено семейство и желаеме неговите почитатели да знаят, че означавахте доста за него ", пишат още околните на артиста.

Публикацията е споделена и от някогашната брачна половинка на Уилис - Деми Мур, както и от актуалната му половинка Ема.

67-годишният Брус Уилис става известен с тв комедията Moonlighting, само че ролята, която го изстреля на върха е тази на ченгето от "Умирай мъчно ".

Афазията, с която артистът е диагностициран, е езикова особеност, която визира говорните качества. Болестта визира лявото полукълбо на мозъка и предизвиква произнасянето на дълги и безсмислени изречения.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР