Брус Грейсън е главен гримьор на церемониите по раздаване на

...
Брус Грейсън е главен гримьор на церемониите по раздаване на
Коментари Харесай

Гримьорът на Оскарите разкрива тайните на звездите

Брус Грейсън е основен гримьор на церемониите по разпределяне на премиите Оскар към този момент 17 години. Той управлява екип от още 20 експерти в грима, преобразяващи известните персони директно преди да излязат на сцената и пред камерите.

Всички те са авансово гримирани, само че постоянно се постановат корекции и усъвършенствания в последния миг . Най-честата обстановка, с която би трябвало да се оправя Грейсън, е обвързвана с плачещите звезди, чийто грим заплашва да ги трансформира в кукла от филм на ужасите.

Публикация, споделена от Bruce Grayson (@brucegrayson) на Фев 13, 2017 в 4:38 PST

Друга неприятна обстановка е нуждата да се прикрива руменина по лицето на дадена известна персона, избила под грима от нерви и терзание. Гримьорът е изпадал в редица инфарктни обстановки през годините и е успявал да се измъкне от тях, само че не и без помощта на своите дребни трикове.

Гъбичките за грим с яйцевидна форма за него са най-хубавият асистент за нанасяне и поправяне. Грейсън употребява серпантина от корейска козметична марка. Нанася я от контейнера с еднократни четки, с цел да няма ядосани звезди.

Публикация, споделена от Bruce Grayson (@brucegrayson) на Фев 12, 2017 в 8:03 PST

Брус Грейсън споделя, че заобикаля матиращите коректори, когато работи върху мазна кожа , макар че са много настоящи в последно време. Когато има единствено няколко минути, с цел да приведе следващата звезда в отговарящ тип, постоянно прибягва до матиращи листчета, които са практични и в нашето всекидневие .

Той е обожател на пресирана пудра, както и на руж в розови и прасковени нюанси. А бронзатът и контуриращата пудра намират място върху лицата както на дамите, по този начин и на мъжете , и постоянно подсигуряват пресен тип.

Публикация, споделена от Bruce Grayson (@brucegrayson) на Дек 7, 2016 в 5:33 PST

Въпреки че матовите червила не престават да са една от хитовите трендове в макиажа, основният гримьор на Оскарите избира да работи с класическата текстура, която е и по-лесна за поправяне и нанасяне. За мъжете има еликсир за устни без искра, само че с поддържане, написа Allure.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР