Бруклин Нетс преодоля трудно начало и стигна до успех срещу

...
Бруклин Нетс преодоля трудно начало и стигна до успех срещу
Коментари Харесай

Бруклин обърна Оклахома в Мексико, Хюстън записа осма победа


Бруклин Нетс преодоля мъчно начало и стигна до триумф против Оклахома Сити Тъндър със 100:95. Бруклин бе алегоричен хазаин в тази среща, само че посрещна противника си в Мексико Сити. Тимът ще изиграе още един мач в Мексико - през уикенда против Маями Хийт, а с това се отбелязва 25-годишнината от първия мач от НБА, провел се в тази страна.

Баскетболистите на Бруклин Нетс отстъпваха с 16 точки в хода на втората четвърт, само че съумяха да извърнат отбора на Ръсел Уестбрук, който стана най-резултатен в мача с 31 точки. Дабъл-дабъл прибавиха съотборниците му Стивън Адамс (12 точки и 14 борби) и Кармело Антъни (11 точки и 11 борби). Карис Лавърт стана създател на 21 точки и 10 асистенции за спечелилите.

Джеймс Хардън осъществя 29 точки за осмата поредна победа на Хюстън Рокетс, който се наложи над Юта Джаз със 112:101 в Солт Лейк Сити. На Крис Пол не му доближи малко за трипъл-дабъл - 18 точки, 13 завършващи подавания и 9 битки. За Юта Донован Мичъл означи 26 т.

Успех като посетител реализира и тимът на Лос Анджелис Лейкърс, който победи Филаделфия Севънти Сиксърс със 107:104. Калифорнийците имаха преднина от 16 точки в един миг от мача, само че в последна сметка стигнаха до успеха с помощта на тройка на Брендън Инграм 0,8 секунди преди сирената за завършек на мача. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР