Бруклин Бекъм планира да създаде голямо потомство. След като най-големият

...
Бруклин Бекъм планира да създаде голямо потомство. След като най-големият
Коментари Харесай

Колко деца иска да има Бруклин Бекъм

Бруклин Бекъм възнамерява да сътвори огромно поколение. След като най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени по-рано тази година, той призна, че няма самообладание да сътвори семейство. Защото постоянно е желал да бъде млад татко и се надява да отгледа доста деца, декларира звездата от кулинарното шоу Cooking With Brooklyn.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Англия и детайлностите от сватбата на младото семейство
Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс доста невиждами досега фрагменти

" Винаги съм желал да бъда млад баща и бих желал скоро да имам семейство ", споделя той пред Entertainment Tonight.

И не просто това. Бруклин даже е подготвен да има 10 деца със брачната половинка си Никола Пелц. Той и 27-годишната актриса подписаха брак през април тази година, откакто две години са дружно.

Въпреки това Бекъм не бърза да направи огромната крачка. " Готов съм да имам деца, само че постоянно споделям на жена си " когато пожелаеш " , изяснява той пред Variety, като добавя, че не счита да стават родители през идната година.

От своя страна Пелц споделя, че когато стане майка, има вяра, че първото им дете ще бъде момче.

Освен за проектите за фамилния си живот Бруклин описа и за задачите си в кариерата. След като дефинитивно се отхвърли от фотографията, той е решен да се концентрира върху любовта си към готвенето. Най-големият наследник на Дейвид Бекъм се надява да отвори личен ресторант в Лос Анджелис и даже да пусне на пазара лична серия съдове за готвене.
 Бруклин Бекъм, Дейвид Бекъм и детайлности към решението му да се откаже от футбола
Кога Бруклин Бекъм се е отказал от футбола

Ето и за какво

" Бих желал да имам лични сосове, ножове, тенджери и тигани. Искам да имам доста телевизионни излъчвания и се надявам един ден да отворя механа в Ел Ей, тъй като Лос Анджелис има потребност от механа ", изрично декларира той, напомня Едноличен търговец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР