Бруклин Бекъм е епиом на истинския британски джентълмен. Синът на

...
Бруклин Бекъм е епиом на истинския британски джентълмен. Синът на
Коментари Харесай

Джентълмен от класа: Бруклин Бекъм спаси Селена Гомес от падане на бал в Холивуд

Бруклин Бекъм е епиом на същинския английски благородник . Синът на Виктория и Дейвид Бекъм избави от рухване Селена Гомес по време на светско събитие в Холивуд.

Бруклин Бекъм и брачната половинка му Никола Пелц участваха на бала, проведен от филмовата академия на Съединени американски щати.

За събитието Селена носеше красива коктейлна рокля , която обаче беше много дълъг шлейф . За да не се спъне тръгвайки си от празненството, на помощ на певицата идва кавалерът Бекъм , който повдига роклята на Селена Гомес и носи шлейфа от самото начало.

Певицата не пропусна да благодари за джентълменската постъпка и разгласява малко видео в обществените си мрежи.



Макар през днешния ден да е щастливо омъжен за Никола Пелц, преди години най-големият наследник на семейство Бекъм беше гадже със Селена Гомес . Двамата обаче бързо надживяха своя романс и той прерасна в дългогодишно и топло другарство .

След сватбата с Никола, тя също стана другарка с певицата и по този начин през днешния ден те постоянно се забавляват дружно тримата и даже шеговито се назовават " тройка ".
                 

Тримата освен купонясваха дружно на бала, само че по-късно трансферираха празненството в хотела си в Бевърли Хилс, означават таблоидите зад океана.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР