Брук Шийлдс разказва за едно сюрреалистично преживяване, което започнало със

...
Брук Шийлдс разказва за едно сюрреалистично преживяване, което започнало със
Коментари Харесай

Заради злоупотреба с водка: Брук Шийлдс припада, Брадли Купър я спасява

Брук Шийлдс споделя за едно " сюрреалистично " прекарване, което почнало със заплашителен медицински епизод и скоро довело до това, че Брадли Купър я държал за ръка в колата за спешна помощ.

В изявление за Glamour Шийлдс споделя, че Купър й се е притекъл на помощ, откакто през септември в Ню Йорк е получила припадък, който съгласно нея е бил породен от пиянство на прекалено много вода.

Актрисата от кино лентата “Suddenly Susan ”, която по време на случая се е подготвяла за моноспектакъла си " Previously Owned by Brooke Shields ", показа, че пристъпът е настъпил в ресторант L'Artusi, до момента в който е разговаряла със сомелиера.

Тя споделя, че откакто влезнала в ресторанта, " ръцете ѝ се разтреперали и се блъснала с главата напред в стената ". Шийлдс прибавя, че по време на страшния епизод е била " с пяна на устата, изцяло посиняла ".

Следващото нещо, което си спомня е, че пътува с кола за спешна помощ, а " Брадли Купър седи до мен и ме държи за ръката ".

" Помислих си, че по този начин би трябвало да наподобява гибелта. Събуждаш се и Брадли Купър споделя: " Ще отида с теб в болничното заведение, Брук ".

Оказва се, че по време на случая Купър се е намирал наоколо до ресторанта и се е появил тъкмо в точния момент, с цел да придружи Шийлдс до болничното заведение, откакто асистентът не е съумял да се свърже със брачна половинка ѝ Крис Хенчи.

За благополучие актрисата не е била в смъртна заплаха и изясни, че е пила " толкоз доста вода ", без да осъзнава, че по това време е имала ниско наличие на натрий в кръвта си.

" Претоварих организма си и го " удавих ". А в случай че нямаш задоволително натрий в кръвта, урината или тялото си, можеш да получиш пристъп ", сподели тя и добави, че по разпореждане на лекаря проектът ѝ за лекуване включва ястие на картофен чипс " всеки ден ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР