Броят на заразените с Covid-19 вече расте с изумителна скорост.

...
Броят на заразените с Covid-19 вече расте с изумителна скорост.
Коментари Харесай

Важно за имунитета! Комбинация от витамини и микроелементи подпомага защитата ни срещу вируси и бактерии

Броят на инфектираните с Covid-19 към този момент пораства с изумителна скорост. Всички медии се стараят да ни дават цялостна информация, което от една страна ни държи осведомени, а от друга – всява суматоха и ужас. Истината, обаче е, че към този момент всеки има прочут или познати, които са заболели от Covid-19. И до момента в който до неотдавна всички си мислехме, че този вирус може да ни се размине, стига да се пазим и да бъдем задоволително деликатни, в този момент някак всички знаем, че срещата ни с него е единствено въпрос на време. Сега въпросът е не дали, а по какъв начин ще се реализира тази среща.

И може би вместо да изпадаме в суматоха и да се поддаваме на страховете си, можем да се погрижим за себе си. Можем да се разхождаме на въздух и да се чуваме постоянно с другари. Със сигурност имаме близки, които към този момент са минали през този вирус и към този момент са се възстановили. Можем да се любуваме на околните и фамилията си, на хубави книги и музика. Ако се стараем да поддържаме духа си в положително положение, сигурно и най-трудните моменти, няма да ни се костват непобедими.

Най-важното, което би трябвало да създадем, е да запазим разсъдъка си и да създадем единственото, което е най-хубаво за нас в този миг – а точно – да се погрижим за личната си, с цел да може да се преборим леко с вируса.

е композиция от значимите за имунната система цинк, селен, витамин D и витамин C. Тази композиция доста покачва съпротивителните сили на организма против вируси, бактерии и други патогени. Витамините и минералите в способстват за естествената функционалност на организма. Синергичната композиция от цинк, селен, витамин D и витамин C спомага за антиоксидантната отбрана на организма, което е извънредно значимо в: неподходящи условия, при обстановки с нараснал риск от инфекции, вирусни епидемии.

е извънредно значим за организмa. Той е мощен антиоксидант и главен. Оптимизира сърдечно-съдовата система и подтиква имунитета. С оглед на последните събития, свързани с COVID-19, се появи информация за изгодите на селена като антиоксидант и способността му да защищава организма от инфекции. Излязоха много изявления, които към този момент потвърдиха връзката на селена с корона вируса. Неговият недостиг се оказа директно обвързван с високия риск от заразяване. А приемът на селен потвърдено покачва съпротивителните сили на организма и се бори с РНК-то на самия вирус.

е апетитен като едно от първите средства за повишение защитните механизми против ковид. Цинкът е извънредно значим за естествената функционалност на имунната система. Дефицитът на цинк води до нарушена реакция на, което прави организма предразположен към редица бактериални, вирусни и паразитни инфекции. Цинкът в е в органична хелатна форма. Това го прави лесноусвоим и с нараснала бионаличност.

е нужен за естествената функционалност на имунната система. Наличието му е значимо за клетъчната връзка и в частност тази на клетките от имунната система. Това усъвършенства реакцията ѝ към външни патогени, вируси, бактерии. През 2009 година Националният институт по опазване на здравето предизвестява, че. През 2017 година огромен разбор на клинични изследвания демонстрира, че приемът на витамин D понижава възможностите за развиване на респираторни инфекции с почти 42%. Витамин D в е от неалергогенен естествен растителен източник и е в колекалциферол - чудесно усвоима формула.

взе участие непосредствено и косвено в стотици процеси в организма, като неговото съществуване способства за имунната система (както на вродената, по този начин и на придобитата). покачва съпротивителните механизми на организма против вируси, бактерии и други патогени. Витамин C в е под формата на калциев аскорбат. Предимството на тази форма пред аскорбиновата киселина е, че калциевият аскорбат е по-лек за стомаха. Това е значимо за хора с язва, гастрит, рефлукс или други положения, характеризиращи се с нараснала сензитивност на стомаха.

Една-две таблетки, на ден, обезпечават нужната доза здрав и мощен имунитет, подготвен да се бори с вируси.

Можете да намерите в аптеките и онлайн на.

Бояна Николова – съветник от Botanic

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР