Броят на потребителите, които използват онлайн услуги и пазаруват онлайн

...
Броят на потребителите, които използват онлайн услуги и пазаруват онлайн
Коментари Харесай

Никола Илчев: Половината от населението на страната ни вече ползва онлайн услуги

Броят на потребителите, които употребяват онлайн услуги и пазарят онлайн артикули, за последната година е повишен със 7% и за първи път доближава половината от популацията на страната. Това сподели уредникът на eCA Conference Никола Илчев в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “. 

Според него три са наложителните условия, с цел да бъде един бизнес сполучлив. Всеки бизнес в ХХІ век би трябвало да обръща уместно внимание на технологиите, уточни Никола Илчев. " Виждаме по какъв начин АІ стартира от ден на ден да набира мощ и бизнесмените би трябвало да си дадат сметка, че в даден миг в недалечното бъдеще ще е неотложно да познават и да работят с АІ принадлежности с такава лекост, с каквато работят с имейл и обикновени платформи. “  

Много значимо съгласно него е бизнесът да построява мощен екип и да се грижи този екип да е добре осведомен и осведомен със структурата на самия бизнес.  

Най-важно съгласно него е отношението и вниманието към клиента. " Каквото и да вършат, бизнесите са ориентирани към клиентите и потребителско обслужване е най-важното, което бизнесът би трябвало да има поради. Когато се основават разнообразни проблеми, доста добре си проличава по кое време един бизнес същински държи на клиентите си и е подготвил сюжети авансово по този начин, че всички процеси да минават безпрепятствено за отсрещната страна “, изясни Никола Илчев.  

На 5 октомври ще се организира десетото издание на eCA Conference, на което интернационалните и български лектори ще показват най-хубавите практики в електронната търговия. Заявилите предпочитание за присъединяване досега са над 350, означи уредникът на събитието.  

" В устрема си да сме постоянно малко по-различни и да прибавяме освен това към това, което  предходната конференция е дала на посетителите, тази година има няколко доста забавни неща. Единият от лекторите е представител на ТикТок, а другият е един от създателите на АІ инструмент, който ще бъде доста потребен на електронните търговци в бъдеще. Разширихме нашата експо зона, като тази година не включваме единствено и само снабдители на услуги, а добавихме и т.нар. pop-up магазини, с което даваме опция на същински онлайн магазини да имат своето физическо наличие. Те ще създадат дребни щандове, на които ще могат да изложат своите артикули. Ще имаме тест драйв на коли, разнообразни изненади и награди по време на събитието “, описа Никола Илчев.  

Във втората част на конференцията ще се проведат полемики, като в тях присъединяване ще вземат хората, които са в журито. " На база на ревютата и прегледите, които журиращите са създали по време на състезанието, ще бъдат показани най-хубавите практики и най-често допусканите неточности в онлайн търговията. Разгледани са десетки магазини. Най-добрите практики ще бъдат изведени и хората ще могат да си вземат от тези положителни практики и да ги приложат след това в техния онлайн бизнес “, изясни още Никола Илчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР