Броят на хората, заразени с в на ден, се е

...
Броят на хората, заразени с в на ден, се е
Коментари Харесай

Рекордни 18 283 случая на коронавирус в Русия за денонощие

Броят на хората, инфектирани с в дневно, се е нараснал с 18 283 и това е максимумът за цялата пандемия, означават управляващите, оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.
Общият брой на инфектираните се е нараснал до 1 599 976, оповестиха на кореспонденти в петък от оперативният щаб за битка с новата зараза.
 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19
Руският президент Владимир Путин съобщи, че не се възнамерява въвеждането на тотални ограничаващи ограничения - блокиране в цялата страна - зарад...
Най-ниски темпове на напредък са регистрирани за денонощие в Чечня и Дагестан (по 0,5%), Московска област, Република Чуваш и Република Татарстан (по 0,6%).
Броят на случаите на коронавирусна зараза, открити за денонощие в Москва, е бил 5268, в Московска област - 524, в Архангелска област - 325, в Ростовска област - 310, във Воронежска област - 296.
До момента общо 1 200 560 пациенти са се възстановили от инфекцията. Според управляващите делът на оздравелите е 75% от общия брой на инфектираните.

 Рекорден брой смъртни случаи в Русия Рекорден брой смъртни случаи в Русия
В Русия беше регистриран рекорден брой смъртни случаи от ковид от началото на пандемията – 320 души за денонощие. Санитарните в...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР