Броят на хората, с които все още няма връзка след

...
Броят на хората, с които все още няма връзка след
Коментари Харесай

Полицията в Нова Зеландия все още търси 23 души след циклона Габриел

Броят на хората, с които към момента няма връзка след циклона " Габриел ", понижа на 23, съобщи през днешния ден Ройтерс, като се базира на полицията в Нова Зеландия.

Полицията поставя старания да се свърже с хора, с които фамилиите и приятелите им споделят, че нямат контакт. Техният брой доближи 6000 след циклона, когато на доста места из страната не работеха средствата за връзка.

" За полицията остава приоритет да се свърже с тези 23 души и работим, колкото бързо можем, като използваме разнообразни способи за това ", съобщи в изказване полицията.

" Габриел " удари Нова Зеландия преди съвсем две седмици и нанесе доста вреди на Северния остров на страната, причинявайки гибелта на 11 души и разселвайки хиляди хора.

Части от района Хоукс Бей, който се намира на източното крайбрежие и пострада съществено от циклона, сега са наранени от проливни дъждове и екип за незабавни случаи подреди евакуация на хората наоколо до реката в региона.  

Бурното време провокира наводнения и се насочиха предизвестия за евакуация във и към град Окланд, който също се намира на Северния остров – дом на една трета от популацията на страната. Местни медии оповестиха за хора, избавени от коли, блокирани от придошли води.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР