Броят на българските кандидат-студенти, които желаят да учат във Великобритания,

...
Броят на българските кандидат-студенти, които желаят да учат във Великобритания,
Коментари Харесай

Броят на българските кандидат-студенти, желаещи да учат във Великобритания, се е увеличил с 29 процента



Броят на българските кандидат-студенти, които желаят да учат във Англия, се е нараснал с 29 %. Това стана ясно на ревюто " Световно обучение ", което се организира през днешния ден и на следващия ден в столицата.  В ревюто се показват над 80 западни университети, междинни учебни заведения и колежи.

Световно обучение показва над 30 от най-хубавите английски университети, има доста представители от Германия, Холандия и Австрия, също от скандинавските страни, Швеция, Франция,  споделя Николай Христанов, управител по плана Световно обучение.

" Идеята е представителите на университетите да дават информация на всеки един клиент по отношение на неговите ползи, програмата, от която се интересува по време на събитието, ще има и презентации на друга тема. Кандидатите за университетите могат да намерят повече информация за това ак се написа сполучливо мотивационно писмо ".

Бъдещите кандидат-студенти показват, че сходни изложби са извънредно потребни за тях.

" Казват ти всичко, какъв брой се заплаща, по какви предмети те одобряват, дали матурите важат. Аз желая да се занимавам с бизнес ".

" Разбрах доста неща за множеството университети, само че не съм се насочила към нищо съответно. Бих пристигнала идната година отново ".

Средните учебни заведения са показани главно от Англия, поради високо равнище и традициите на образование там, показва Таня Илиева, управител в Световно обучение.

" На ревюто са показани към 20 от най-хубавите британски учебни заведения. За първи път на ревюто взе участие учебно заведение от Шотландия ".

Най-желани страни са Англия, Холандия, Дания и Германия, с  водещите специалности в тях като бизнес, мендижмънт, стопанска система,  компютри, медицина и дизайн.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР