Броят на американците, които планират да пътуват със самолет по

...
Броят на американците, които планират да пътуват със самолет по
Коментари Харесай

Прогнозират исторически рекорд на натовареността на летищата в САЩ за Коледа

Броят на американците, които възнамеряват да пътуват със аероплан по време на зимните празници тази година, ще бъде най-високият в историята - 7,51 милиона, предвижда Американската автомобилна асоциация.

Предишният връх за 10-дневния интервал от 23 декември до 1 януари беше подложен през 2019 година, когато 7,33 милиона американци използваха самолетни компании.

Като цяло, 115,2 милиона американци възнамеряват да пътуват с всевъзможен тип превоз за Коледа и Нова година.

Това е с 2,2% повече от предходната година и втората най-висока стойност на индикатора в историята след 2019 година, когато 119 милиона американци са пътували за тези празници, означават специалисти.

Посочената прогноза включва 103,6 милиона индивида, които ще употребяват автомобил, с цел да изминат най-малко 50 благи (малко над 80 км).

В същото време анализаторите обръщат внимание, че цените на бензина в Съединени американски щати не престават да се намаляват от многогодишни върхове и може да паднат под 3 $ за галон по време на идващите празници.

Други 4,05 милиона души в Съединени американски щати ще употребяват други типове превоз за напредване по празниците, в това число рейсове и влакове, предвиждат още от Американската автомобилна асоциация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР