Бронираното кафе представлява в най-простата и традиционна форма на кафе,

...
Бронираното кафе представлява в най-простата и традиционна форма на кафе,
Коментари Харесай

Какво е бронирано кафе и как се прави?

Бронираното кафе съставлява в най-простата и обичайната форма на кафе, което е комбинирано с масло. В днешно време, изключително в развитите страни като Съединените щати, Обединеното кралство и Канада, бронираното кафе нормално се отнася до кафе, което съдържа краве или кокосово масло. Бронираното кафе дава сила и е богато на протеини и мазнини, които сами по себе си водят до възприятие на задоволеност.

Въпреки че доста хора имат вяра, че кафето с масло е съвременна примес, тази напитка с високо наличие на мазнини се е употребява от епохи.

Някои хора, живеещи в региони с огромна надморска височина, прибавят масло към кафето или чая си за по този начин нужната сила денем, защото животът и работата в региони с огромна надморска височина усилват потребностите им от банкет на калории.

Едно от преимуществата на бронираното кафе касае най-много тези, които следват кетогенната диета. Пиенето на напитка с високо наличие на мазнини, като кафе с масло, може да помогне на хората на кето диета.

Кокосовото и кравето масло също са потребни за тези на кетогенни диети, защото потреблението на храни с високо наличие на мазнини е нужна за постигане и поддържане на кетоза.

Добавянето на масло към вашето кафе ще го направи по-засищащо заради спомагателните калории и способността на мазнините да ви накарат да се чувствате по-сити. Въпреки това някои питиета с масло и кафе могат да съдържат над 450 калории на чаша (240 мл). Така че бъдете деликатни! Това прави бронираното кафе висококалорична напитка, която в чести случаи е предопределена да размени богатата на въглехидрати закуска.

 какво е бронирано кафе и по какъв начин се прави

Недостатъци на бронираното кафе

Ако имате три хранения дневно, замяната на закуската с бронирано кафе евентуално ще понижи общия банкет на хранителни субстанции с към една трета, което не е целесъобразно.

Бронираното кафе е с високо наличие на наситени мазнини. Въпреки че резултатите му върху здравето са мощно спорни и не са твърдо открити, формалните насоки към момента предлагат ограничение на приема на наситени мазнини.

Маслото и кетогенните диети с високо наличие на наситени мазнини могат да покачат равнищата на холестерола и други рискови фактори за сърдечни болести при някои хора. Ако имате нараснали равнища на холестерол е целесъобразно да избягвате бронираното кафе.

А в тази публикация може да видите и Какво кафе да изберете.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР