Бронираният влак, с който севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристига на

...
Бронираният влак, с който севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристига на
Коментари Харесай

Кремъл потвърди, че Ким Чен-ун вече е в Русия

Бронираният трен, с който севернокорейският водач Ким Чен-ун идва на посещаване в Русия, към този момент е на съветска територия, оповестява РИА " Новости ".

По-рано пресслужбата на Кремъл осведоми, че Ким Чен-ун ще бъде на публично посещаване в Руската федерация през идващите дни по покана на президента Владимир Путин.

Прессекретарят на президента - Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че договарянията ще се проведат в Далечния изток, само че не посочи къде. Днес следобяд Путин ще приказва на стопански конгрес във Владивосток.

Междувременно Вашингтон предизвести, че снабдяването с оръжия от Северна Корея за Русия би нарушило голям брой резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

" Наложихме нашите наказания против организации, които финансират военните старания на Русия, ще продължим да ги прилагаме, като няма да се поколебаем да наложим нови наказания по подобаващ метод, съобщи представителят на Държавния департамент Матю Милър.

По думите му, Владимир Путин е заставен да моли за помощ Северна Корея:

" Да прекоси цялата си страна, с цел да се срещне с един парий на интернационалната сцена, с цел да изиска помощ в една война, която Путин се надяваше, че ще завоюва за един месец, това бих определил като молене за помощ ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР