Брони Джеймс, най-големият син на звездата в НБА Леброн Джеймс,

...
Брони Джеймс, най-големият син на звездата в НБА Леброн Джеймс,
Коментари Харесай

Синът на Леброн Джеймс е получил сърдечен арест на тренировка

Брони Джеймс, най-големият наследник на звездата в НБА Леброн Джеймс, е получил сърдечен арест на подготовка в понеделник. 18-годишният баскетболист, който е считан за един от най-големите гении в Съединени американски щати, е в устойчиво положение.

" Брони Джеймс е получил сърдечен арест по време на подготовка. Медицинският щаб е съумял да му помогне и по-късно той е отведен в болница. Вече е в устойчиво положение и не е в интензивно поделение. Молим за почитание към фамилията и ще дадем детайлности, когато има повече информация за положението му ", се споделя в известие от фамилията.

Брони Джеймс, който играе като пойнт гард, влиза в първата си година в тима на Университета в Южна Калифорния в Лос Анджелис. Той е вторият баскетболист на " Троянците ", които получава сърдечен арест в границите на една година. Центърът Винсънт Ивучукву получи сърдечен арест на подготовка на 1 юли, 2022 година Той се завърна в игра през януари, като взе участие в 14 мача на тима си.

В последните години няколко пъти съобщи, че фантазията му е да остане в НБА задоволително дълго, с цел да може да играе в един тим със сина си Брони.

Играчът на отбора от НФЛ " Бъфало билс " Дамар Хамлин, който възобнови кариерата си след, като получи сърдечен арест по време на мач на 2 януари, написа в " Туитър ": " Молитви за Брони и семейство Джеймс. На разположение съм, както вие бяхте до мен през целия развой. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР