Брокерчетата съвсем са се развихрили. Сега са предприели друга тактика.

...
Брокерчетата съвсем са се развихрили. Сега са предприели друга тактика.
Коментари Харесай

Предупреждение: Брокери надуват цените на имотите с елементарен трик!

" Брокерчетата напълно са се развихрили. Сега са подхванали друга тактичност. Заливат нета с разгласи, че търсят парцели (апартаменти, имоти, къщи, вили и други), като афишират бомбастични цени. Като им се предложи, почват да увъртат - били намерили или не им харесва, което им се предлага. Идеята е да надуват цените и да " раздвижат " умрелия пазар. Та, като видите публикация, че някой търси апартамент за 250 000 евро или имот 1 декар на 50 километра от Пловдив за 20 000 лв., да знаете, че е номер ". 

Така консуматор на обществената мрежа Facebook предизвестява хората да внимават и да не имат вяра на всичко, оповестено от брокерски организации и медиатори. Темата явно е доста забавна за хората, тъй като мненията не закъсняха.

Ето и една дребна част от тях:

- Аз просто не закупувам. Като спрат всички за някой различен месец, ще се наредят нещата

- Това е единственият метод и не спирам да го дублирам... Ама безумци и балами доста. Ще пристигна миг, когато няма да могат и те да си дадат последната стотинка и ще видите балонът по какъв начин се пука. Задържат пари в парцели, с цел да се пазят от инфлацията, но като инфлацията им изяде и дребното, което имат, ще ги забележим тогава, ще мъчат да продават, но няма да има на кого. Повтарям го това от 1 година, никой не слуша, след това ще реват, но ще е късно. Банката ще ги опоска.

- Проблемът е, че към този момент им се получава - дърпат си дебелите комисионни, а жилища се продават за по 1100 - 1200 евро квадрата за по-малките и 1000 евро на квадрат за по-големите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР