Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата

...
Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата
Коментари Харесай

Една от най-силните двойки напусна ,,Един за друг

Брокерът Светозар и българката от украински генезис Гергана са третата двойка, която напуща “Един за различен ”. Те се провалиха на тестването за двойки, откакто Гери отхвърли да вземе присъединяване, поради уплахата си от хлебарки и мишки.

Гергана и Светозар се изправиха против младата двойка от Мадан - Дарина и Денис. Гери и Светльо получиха поддръжка от 4 двойки, измежду които бяха околните им във вилата - Галена и Петър, София и Тихомир, Йордан и Елизабет и Сияна и Светослав. Денис и Дари обаче се снабдиха с повече обятия и продължиха в “Един за различен ”.
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
Гери и Светльо са посетители в формалния подкаст на предаването “Един без различен ”. Пред водещата Денислава Велкова те описаха по какъв начин са се срещнали, в какви връзки е Гери с майката на Светльо и по какъв начин са превъзмогнали себе си след тежката им разлъка. Гери споделя и за визитата си в Украйна по време на войната. Епизодът с отпадналата двойка е разполагаем в, и.



Приключението “Един за различен ” продължава и тази седмица. Гледайте новите епизоди в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на и в формалните профили на предаването във, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР