Брокер от Уолстрийт споделя седем лесни правила за живот без

...
Брокер от Уолстрийт споделя седем лесни правила за живот без
Коментари Харесай

Как този мъж успя да свали цели 100 кг без диета и да трансформира тялото си. Ето и неговите 7 съвета

Брокер от Уолстрийт споделя седем лесни правила за живот без тлъстини. Джон Гейбриъл взел решение да промени живота си през 2001-а година, откакто се сринаха кулите-близнаци. За 30 месеца мъжът е свалил 100 килорама без никаква диета. На първо място, споделя той, би трябвало да сложим ред не в чинията, а в главата си.

Откакто 200-килограмовият тулуп Джон се трансформирал в строен хубавец, той оказва помощ на хиляди хора в десетки страни по света да се оправят с непотребното си тегло. Методиката му е елементарна и се състои от 7 правила.

Правило 1

Плюх на диетите и започнах да уча питателните субстанции. Оказа се, че цялостен живот съм страдал от липса на омега 3 мастни киселини. Забележете, че нито една диета не ви споделя това и тук е огромната неточност. Аз трансформирах менюто си по този начин, че да одобрявам в задоволителни количества нужните ми субстанции. И знаете ли какво стана? Апетитът ми към бонбоните и чипса отпадна от самосебе си. Просто към този момент не ми се ядяха. Навярно в тях се съдържа някое от веществата, които по-рано са ми липсвали.

Правило 2

Излекувах стомаха си. Нямате визия какъв брой е значимо стомахът да е здрав. Хората постоянно преяждат, защото стомахът им не може дейно да извлича от храната нужните му субстанции, тялото се паникьосва и се запасява с мазнини. Освен това проблемите с храносмилането предизвикат възпаления, които се отразяват върху хормоналния декор. Яжте по-често пробиотици (кисело мляко, йогурт) и артикули с верни храносмилателни ферменти.

Правило 3

Обмислих по кое време дремя. Важно е да възстановяваме съня си. По-рано да лягаме и по-рано да ставаме. Всеки проблем със съня води до напълняване и повода отново е в хормоните. Безсънието трансформира хормоналния декор, от което непрекъснато ви влече към сладкото и мазното. Това усилва равнището на кортизол, който ви тласка да ядете бързи закуски, с цел да преборите депресията. Но нездравата храна дава краткотрайно облекчение и предизвика производството на кортизол отсега нататък. Да не приказваме за това, че нощем напряко ни се желае да влезем в хладилника и да излапаме нещо за “здрав сън ”.

Правило 4

“Порових ” в главата си. Още за кортизола: Наричат го още “хормон на напрежението “. Ако спите неприятно, тялото изпада в стрес. Факта, че стресът въздейства на апетита, го знаете и без мене. Започнах да медитирам и да пресъздавам в моето схващане всеки идващ ден. Визуализацията е методика в източните изкуства. Тя направлява въображението да основава облика на мечтаната от вас реалност, работи на умишлено и подсъзнателно равнище. Аз се избавих от напрежението, а с него и от килограмите.

Правило 5

Научих за детоксикацията. След няколко месеца четене стигнах до раздела за детоксикацията. Разбрах, че тялото съхранява непотребните отрови в мастните кафези. В оня миг към този момент бях свалил 70 кг, само че трябваше да се отърва от още 30. Значи тъкмо в тях са останали всичките ми отрови. Така се увлякох по детоксикацията. Започнах да “промивам ” вътрешностите на организма си с алкални течности – вода с лимонен сок, ябълков оцет, зелени сокове. Ядях доста зеленчуци, кълнове, фибри. Последните 30 кг смъкнах много по-бързо от първите 30, а ми се струваше, че би трябвало да е противоположното. Всички отслабващи знаят какъв брой е елементарно да започнеш да отслабнеш и какъв брой мъчно се дават последните килограми.

Правило 6

Спрях да се безпокоя за пари. Колкото по-малко зависите от парите, толкова по щастливи и стройни ще бъдете. Преместих се в по-евтино жилище, започнах да разходвам по-малко за движимости и джаджи, започнах дори да отглеждам зеленчуци. И парите към този момент ме вълнуват по-малко. А когато се ядосам – знам, че мога да изям един домат, който съм отгледал самичък. Това е по-добре, в сравнение с да подслаждаме напрежението с шоколад.

Правило 7

За да решиш казуса си с тежестта, належащо е един път вечно да признаеш пред себе си: ти не си подобен генетично, не и поради тежкия кокал, а си пълен, тъй като си ленив. За да оправиш с тежестта си, би трябвало да не се боиш от този свят. На мен ми помогнаха медитациите и визуализацията и се избавих от преследващите ме психотравми.

Около 65-70 % от моите познати страдат тъкмо от “емоционално затлъстяване ”. Мнозина живеят толкоз некомфортно в обкръжаващия ги свят, че подсъзнателно се усещат в по-голяма сигурност в “защитната ” си обвивка от мазнини. Звучи, несъмнено, много необичайно, само че такава е истината.

Инфо: За Жената

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР