Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра –

...
Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра –
Коментари Харесай

Михаил Билалов е участвал в Стани богат, но не като претендент за голямата награда

Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра – " Стани богат " - екипът повдига завесата към това какво феновете ще видят в юбилейната 20-та година на предаването у нас. Първият епизод на шоуто ще е на 20 декември от 18:00 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Утвърдилият се като обичан водещ на играта за познания Михаил Билалов ще посрещне този сезон на стола на благосъстоянието общо 126 участници - по равно мъже и дами. Сред тях са гросмайстор, водач, стюардеса, учители, програмисти, експерти по киберсигурност, домакини, доценти от Българска академия на науките, учител от Медицинския университет във Варна, служители на реда и юристи. Средната възраст на участниците е 41 години.

А първи на стола на благосъстоянието сяда млад мъж, роден в годината на старта на играта у нас. Връстникът на шоуто се споделя Златин Тодоров. Най-възрастният участник пък е на 67 година Интересът към " Стани богат “ от страна на феновете е голям и форматът е предстоящ с неспокойствие, разкриват още от екипа. А първичният кастинг за искащи да премерят знанията си в борба за огромната премия от 100 хиляди лева е наброявал 2363 души.

Любопитен факт е, че самият водещ – Михаил Билалов е взел участие в играта, само че не като кандидат за огромната премия и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто започва в България, Билалов е бил във Франция и там е определен от собствен другар за жокер. Не е изненада, че артистът е дал правилен отговор.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с огромната премия от 100 хиляди лв., ще означи второто си десетилетие с нови детайли в регламента  - като това, че участниците сами избират втората сигурна сума. В празничните вечери " Стани богат “ ще предложи доста нови познания, съвременен комизъм и качествено забавление за цялото семейство.

" Стани богат “ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон -територия за хората, които на драго сърце тестват знанията си и  желаят да научават забавни нови обстоятелства, до момента в който получават самопризнание за необятната си обща просвета.

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, осъществено в България.  С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава устрема си да сервира качествено наличие на своите фенове и то в миг, в който интелигентни игри за познания с огромен награден фонд липсват в родния ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР