Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската

...
Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската
Коментари Харесай

Лейди Ди смени местоработата, но не и професията - ето първите й гости

Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската национална телевизия – " Имате среща... с Диана Любенова “ с водеща Диана Любенова.

В първото издание на предаването – тази неделя, 12 ноември, от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 – специфични посетители на Диана Любенова ще бъдат две емблематични лица от телевизионния екран – водещата на " България в 60 минути “ по Българска национална телевизия Мариана Векилска и журналистът Сашо Диков.

" Добре пристигнала на Лейди Ди в кралството на Българска национална телевизия! Аз съм може би най-ентусиазираният човек, който я посреща тук, просто тъй като сме близки и имаме дългогодишна история – претърпели сме доста в кадър и зад кадър и ще ми е прелестно да сме дружно с още един добър сътрудник и другар. Пожелавам ѝ – все по този начин – да носи доста наслада на хората и да е щастлива и задоволена от работата си! “, споделя Мариана Векилска.

Всяка неделя от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 в токшоуто " Имате среща... с Диана Любенова “ ще гостуват известни персони от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, публицистиката, спорта и освен. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и феновете на публичната телевизия фантазиите си, ще споделят за пътя към триумфа, за хубавите и сложните моменти в живота си, за скъпите другарства и хората, на които постоянно могат да разчитат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР