Броени дни остават до часа на истината за общинския съветник

...
Броени дни остават до часа на истината за общинския съветник
Коментари Харесай

Годеницата на Данчо развали годежа, ред ли е на Даяна?

 Броени дни остават до часа на истината за общинския консултант със слаби ангели във “Фермата " Йордан Белев. Следващият петък прага на стопанството край Железница ще прекрачи годеницата му – певицата от Габрово Камелия Ноева, с цел да му потърси сметка за флиртовете с актрисата Даяна Ханджиева. 

Според наши източници, илюзионистът и Камелия към този момент са някогашни годеници, а за това подсказват и последните фотоси на красивата брюнетка в обществените мрежи. На тях годежният пръстен от планински кристал, с който Белев й е предложил брак преди година и половина, към този момент не краси безименния пръст на ръката й. Камелия Ноева сигурно не е останала очарована от мъжа, с който е щяла да сътвори семейство, след разкритията за връзката им, които бяха излъчени в епизода в четвъртък вечерта, написа Пик.

Пред своята любимка във “Фермата " Даяна, Белев загатна, че искрата във връзката му с Камелия от дълго време не пламти, а просто мъждука.

“Ние сме като братче и сестриче, така се обичаме. Страшно образован човек е тя, красива и доста надарена. Има си тайфа, пеят по пиано питейни заведения. Уникална певица! Живеем в хубава къща, караме хубава кола, вървим където си желаеме и за пред света всичко е супер, всичко е шест. А аз се чувствам… все едно сме някакви съквартиранти. И на мен в това ми е целият проблем. А имам голямо предпочитание. Аз постоянно я диря в мен, сядали сме да приказваме хиляди пъти… Но аз просто съм по този начин. И ме това нещо ме убива. Вече сме толкоз време заедно… Майка й и татко й умират за мен, супер се почитаме, гледат ме в очите. Една от главните ми цели, с които влязох тук, е да видя дали три месеца този човек ще ми залипсва по някакъв метод ", разкри картите си Белев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР