Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което

...
Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което
Коментари Харесай

Запознайте се с хората, които се осмелиха да влязат в нови сезон на “Survivor”


Броени дни ни разделят от най-великото приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и дами ще се изправят на ръба на опциите си. Всички те ще се борят на лимита на силите си, с цел да оцелеят в дълго чакания нов сезон на „ Survivor “, който ще завладее феновете на bTV от 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото „ Скритият идол”.

Сред дивата и екзотична природа на Филипините, участниците ще преживеят тежки тествания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, те ще потвърдят, че триумфът е въпрос освен на физическа мощ, само че и на тактика и съобразителност.

Снимка: bTV Media Group


Представителите на мощния пол, които ще се състезават за най-голямата премия в българския тв ефир от 150 000 лв., се открояват с изключителна устойчивост.

Снимка: bTV Media Group


Футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и притежателят на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев ще разчитат на отличната си физическа подготовка, с цел да стигнат до финала.

Снимка: bTV Media Group


Сред останалите участници ще има доктор, бизнесмен и хотелиер. Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са отдадени на спорта - футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие.

Снимка: bTV Media Group


С комбинацията от отличен каст, професионален екип, истински провокации и спиращи дъха екзотични гледки „ Survivor: Скритият кумир “ има упоритостите да се трансформира в най-голямото телевизионно събитие в българския ефир.

На уеб страницата LadyZone.bg ще намерите цялостен лист с всички участници и повече информация за тях:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР