Броени дни делят българската публика от концерта на SOULFLY в

...
Броени дни делят българската публика от концерта на SOULFLY в
Коментари Харесай

Метъл ветерани от Русия и български индъстриъл революционери подгряват SOULFLY в София

Броени дни разделят българската аудитория от концерта на SOULFLY в София! Вече са известни групите, които ще открият вечерта, с цел да подгреят почитателите преди появяването на бразилската метъл машина Макс Кавалера.
Първи на сцената ще излязат ALIEN INDUSTRY– българската индъстриъл емблема, чудесно разпознаваеми и безспорни пионери в жанра. След над 10-годишна пауза, преди месеци групата издаде дълго чакания си трети албум " Dismorphophobia " и се събра в освежен състав за концерта " 10 години спомен за Църо ". Следва независим концерт със специфичен посетител кросоувър героите от Fyeld, с които групата прави и клубно турне в няколко български града през февруари 2018.
Зад марката ALIEN INDUSTRY през днешния ден стоят китаристите Здравко " ZZ " Минев (CRASH, R.O.B.T.F.) и Владимир Павлов (DEATH SQUAD), басистът Добрин Филипов – Малкия, прочут като китарист в CRASH, ЕРА и R.O.B.T.F.; вокал е Николай Берберов – Бебо (URBAN GREY, LEEPRA DELUXE), който беше китарист и вокал на ALIEN INDUSTRY в интервала 1995–1999 и барабанистът Александър Петков – Санде (CRASH).
Мотивирани и по-силна от всеки път - с нов състав, нов материал и хъс, на който може да завиди всяка прохождаща тайфа, ALIEN INDUSTRY направиха феноменално завръщане и сигурно ще взривят публиката.
След българските индъстриъл митове на сцената на зала Универсиада ще забележим руснаците от RHEMORHA – същински ъндърграунд ветерани в съветското груув метъл течение, наричани още „ метъл чудовищата от Сибир “. Кариерата им започва през 2007 година, когато бързо завладяват локалната сцена и се постановат като неоспорими водачи в жанра. Само няколко години по-късно RHEMORHA са включени в огромно турне дружно с емблематичните SOULFLY. През лятото на 2010 вършат удивително присъединяване на фестивала Masters Of Rock (Чехия), следвано от турне със SEPULTURA, а също откриват и няколко концерта на огромните KOЯN и SCORPIONS.
Кариерата на RHEMORHA върви стремително нагоре до 2014, когато поради военните дейности сред Русия и Украйна цялата метъл просвета в района е съвсем публично неразрешена. Принудени да създадат 3-годишно спиране, музикантите от групата събират материал за нов албум, който в края на 2017 най-сетне излиза публично. Записан в именитото Audiohammer Studios в Орландо (САЩ), в плана са включени гост-изпълнения на митове като Andreas Kisser (Sepultura), Logan Mader (Machine Head, Once Human, Soulfly) и други През последните 10 години RHEMORHA натрупат богата биография като разделят сцена със международни имена като Madball, Children of Bodom, Sonata Arctica, Brujeria, Dog Eat Dog и доста други, а през юли ще подгряват именитите JUDAS PRIEST!
Концертът на SOULFLY в Сфия ще се състои на 6 юли (петък) в столичната зала Универсиада и поради забележителния асортимент на групите, се чака да бъде в действителност колосален! Интересът за концерта е голям, само че към момента могат да бъдат закупени лимитирани количества билети от мрежата на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР