Броени часове след като научи, че е първата българка, номинирана

...
Броени часове след като научи, че е първата българка, номинирана
Коментари Харесай

Мария Бакалова пред БНТ: Научих, че съм номинирана за Оскар на снимачната площадка

Броени часове откакто научи, че е първата българка, номинирана за премия " Оскар ", Мария Бакалова даде особено изявление за Българска национална телевизия.

Пред водещия на " 100% будни " Павел Владимиров, с който преди време е снимала филм, тя показа по какъв начин се е почувствала след новината и какви са страстите от това да пишеш история с името си.

Научих новината на терен от режисьора на кино лентата, по който работя сега.

Той първо ме попита дали желая да виждам номинациите, аз споделих, че не желая въобще да слушам за тези неща тъй като някак...да бъда до имена като Глен Клоуз, Оливия Колман... просто е необикновено, показа Мария.

В последна сметка, откакто режисьорът пристигнал и й съобщил за номинацията, всички почнали да я поздравяват. Попитали я дали желае да си вземе отмора от снимачния развой, а тя дала отговор, че не е належащо и би трябвало да продължат да работят.

Всеки един мой преподавател е съдействал за това да съм допустимо най-автентична осъществяването на облика от " Борат " 2. Със сигурност Саша и всички негови препоръки, поддръжката, която ми оказа имат голяма роля, изясни Мария Бакалова.

След големия триумф, който реализира, изводът на българската звезда е: Все повече съзнавам, че обичам да се оставям на течението и в случай че е писано да стане, ще стане. Работи, дай всичко от себе си, бъди усърден, старай се...пак споделям - работи, пък от там насетне, каквото сабя покаже!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР